MVO is van vitaal belang om onze planeet leefbaar te houden, nu en in de toekomst. Als [the] Qroup zijn wij ons ervan bewust dat onze bedrijfsactiviteiten risico’s met zich meebrengen voor mens en milieu. Wij doen er alles aan om de impact van onze bedrijfsactiviteiten te beperken en een flinke steen bij te dragen aan een leefbare planeet.

“Laat niet zien hoe goed je bent, maar hoe ver je bent!”

André Grimbergen

Love life, fight cancer.

Met het hele team zetten wij ons in voor Fight cancer het jonge zusje van KWF kankerbestrijding. Samen komen we in actie om geld in te zamelen. Daarnaast helpen wij met de communicatie, bijvoorbeeld het bedenken en creëren van de gastenboekjes voor het #lovelivediner

Doe jij een keer mee met je team?

Neem contact op

Sponsor drukkerij den haag, Fight Cancer

Houtskoolovens in Oeganda

Bijna driemiljard mensen in de wereld koken iedere dag op open vuur of simpele houtovens of houtskoolovens. Het hout dat wordt gebruikt, veroorzaakt giftige stoffen, rook en ook broeikasgassen, zoals CO2 en methaan, die verantwoordelijk zijn voor klimaat- verandering. Wij zijn trots op dit Gold Standard-project als een van onze maatschappelijk verantwoorde projecten, jij kan hier ook aan meedoen.. meer weten?

Neem contact op

Houtskoolovens in Oeganda
Co2 neutrale drukkerij den haag, printing on demand

Wij denken aan de toekomst van onze planeet..

Wij werken samen met de stichters van het Oaseproject door te participeren in 5000 m2 oerbos. Wij zijn trots op dit project als één van onze maatschappelijk ver- antwoorde initiatieven waarmee u uw impact op het klimaat kunt compenseren. Helpt u ons mee?

Ik help mee